Hindbær mille feuilles

 

"ELDO-GRYDE."

 

 

Ingredienser ca. 4 personer:

 

Ca. 600 g mørbrad

250 g skalotteløg

250 g champignoner

250 g Bacon i tern

250 gr. Cocktail pølser

2 dl grønsagsbouillon

ca. 2 dl piskefløde

smør

Tomat pure

Mel

Paprika

Salt

Peber

 

Befri mørbraden for sener og hinder og skær den i ca. 5 cm skiver. Bank bøfferne flade på højkant med håndroden og vend dem i salt- og peber blandet mel.

Pil løgene og skær i tern. Rens champignonerne og skær dem i halve.

Smelt fedtstoffet gyldent og brun hurtigt mørbradbøfferne og pølserne heri. Tag dem op og svits løg og champignoner. Læg bøfferne og pølserne tilbage og tilsæt paprika, tomatpure, bouillon og fløde.

Krydder med, salt og peber og lad retten simre i 10-15 minutter.

Serveres med kartoffelmos eller ris.