Luksus Stjerneskud

 

 

3 fileter, på ristet brød pyntet med frisk salat, rejer, røget laks, kaviar, æg, asparges, ananas, agurk, tomat, grøn asparges, citron og hjemmelavet dressing

10 Peroner:

30 rødspættefilet'er

røget laks

200 g rejer

150 g smør

10 salatblade

250 g champignon

ca. 75 g asparges

50 g sort kaviar

Cherrytomater

agurk

Grøn asparges

1 citron

3 stilke frisk dild

salt og peber

Hårdkogte æg i skiver.

Hvidvin

10 skiver franskbrød

Ciabatabrød.

 

Rød dressing:

150 g mayonaise

2 1/2 dl cremefraiche

5 g paprika, Edelsüss

1-2 spsk tomatkoncentrat

ca. 1/2 spsk citronsaft

1 spsk asparges vand

1-2 fed hvidløg

 

Hvid dressing:

150 g. mayonnaise

2 1/2 dl cremefraiche

ca. 1/2 spsk citronsaft

Frisk Dild

salt og hvid peber

lidt sukker

 

1. Den røde dressing røres sammen, først udrøres paprika i asparges vandet, dernæst røres de øvrige ingredienser i. Hvidløget hakkes eller presses og tilsættes. Smages til med salt og peber.

 

2. Ingredienserne røres sammen.

 

3. Fiskefilet'erne renses og, 2/3 paneres med æg og rasp.

 

4. Champignon renses, skæres i skiver og steges på varm pande, krydres med salt.

 

5. Franskbrødsskiverne vendes kort på panden i ca. 75 g smeltet smør (evt. af 2 gange), lægges op på en frokost tallerken og et salatblad lægges på.

 

6. Den hvide fiskefilet dampes i hvidvin. De panerede steges i smør. En dampet og 2 stegte fiskefileter lægges nu på franskbrødet med salatblad.

 

7. Den hvide maskeres med hvid dressing, og den stegte maskeres med rød dressing.

 

8. Ovenpå anrettes nu: Champignon, aspargessnitter, rejer og der pyntes af med: agurk og citronspringer, et kræmmerhus af 1/2 skive røget laks med kaviar fyldt i. Til sidst pyntes med skiver af hårdkogt æg og en ananasskive med en cherrytomat, grøn asparges og en dusk frisk dild.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citronfromage med Creme Fraiche.

 

 

 

 

 

 

12 blade husblas

 

1 liter cremefraiche 18%

 

10 spsk sukker

 

2 tsk revet Citronskal

 

1½ - 2 dl citronsaft

 

1/2 liter piskefløde

 

 

 

Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 min. Bland cremefraiche med sukker. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Afkøl husblasen med citronsaften, og bland den i creme fraichen under omrøring. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i creme fraicheblandingen. Hæld fromagen i en serveringsskål, når den er næsten stiv. Stil den koldt. Pynt ved serveringen med flødeskum.